Over Ons

Over Bedrijf

Vcell Power Group Is Een Hightech Onderneming Die In 2001 Is Opgericht

Gespecialiseerd in onderzoek, ontwerp, productie en verkoop van oplaadbare batterijen, waaronder nikkelbatterijen, Li-ionbatterijen, Li-polymeerbatterijen en LiFePo4-batterijen. Ons bedrijf is ISO9001-gecertificeerd. Als geavanceerde, innovatieve batterijfabrikant streven we ernaar om onze klanten batterijen van de hoogste kwaliteit te leveren. In 2001 werd Vcell Power opgericht om nikkel-cadmium- en nikkel-metaalhydridebatterijen te produceren. Vanaf 2003, met de ontwikkeling van de markt voor consumentenelektronica, werden een hogere vermogensdichtheid, een kleine en lichte batterij de trend. Zo zijn we begonnen met het ontwikkelen van lithiumbatterijen.

In juli 2004 kwam onze eerste cilindrische cel Li lon 18650 uit, met een reeks cilindrische cellen zoals 14500, 18500, 26650….. Daarna ging onze prismatische lithium-polymeerbatterij naar de markt. Tot nu toe hebben we duizenden modellen Li-polymeerbatterijen. In 2007 hebben we de lithium-ijzerfosfaatbatterij in productie genomen, die veel wordt gebruikt voor thuiszonnestelsels, straatlantaarns op zonne-energie, elektrische voertuigen enz. Vcell Power combineert altijd geavanceerde technologie met een strikt kwaliteitscontrolesysteem om de hoogste kwaliteit te bereiken . We werken met door de CNAS goedgekeurde externe testlaboratoria. Dankzij de zware investeringen van ons bedrijf in moderne technologie heeft onze batterij het vertrouwen gewonnen van klanten over de hele wereld. Tot nu toe zijn onze batterijen geëxporteerd naar meer dan 80 landen, waaronder Europa en de VS, Zuid-Afrika, Australië …..

Met meer dan 20 jaar ontwikkeling is Vcell Power al een van de toonaangevende batterijfabrikanten in China, met meer dan 1000 geschoolde werknemers, met fabrieken in GuangDong, HeNan, JiangXi, ShanDong. Al onze batterijen worden geproduceerd onder IEC, UN38.3, UL, CE, ROHS-norm. In 2014, om getalenteerd personeel aan te trekken en de internationale markt verder uit te breiden, verhuisden we ons hoofdkantoor en verkoopkantoor naar de hightechstad ShenZhen.

Vcell-vermogen. Macht De wereld!

Onze Fabriek

Wij zijn een ISO9001 gecertificeerd bedrijf

Bedrijfscultuur

De missie van de Vcell-mensen:

Creëer een koolstofarm leven met geavanceerde nieuwe energietechnologieën waarvan iedereen profiteert!

De kernwaarden van de Vcell-mensen:

Kwaliteit: focus op hoge kwaliteit en wees verantwoordelijk voor de batterij die aan de klant wordt overhandigd!

Medewerkers: mensgericht, we geloven dat elk VCELL-personeel onze grootste rijkdom is!

Klant: wij geloven dat het succes van onze klanten ook ons succes is, onze klanten van harte van dienst zijn en een win-win-samenwerking bereiken.

Houding: Verantwoordelijk voor de klant, verantwoordelijk voor onszelf; Verantwoordelijk voor het bedrijf, verantwoordelijk voor de samenleving!

Maatschappelijke verantwoordelijkheid: volg de milieubeschermingsroute en laat een blauwe lucht achter voor toekomstige generaties!

Het uiteindelijke doel van de Vcell-mensen: een leverancier van lithiumbatterijen van wereldklasse worden ten behoeve van de mensheid!